Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - nyugi, nem lesznek loot boxok

|

Legalább egy játék biztosan nem követi a trendet: a Warhammer: Vermintide 2-ben hagyományos módon szerezhetünk majd lootot.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudni, milyen hatása volt a loot box-botránynak a fejlesztők hozzáállására, de a jelenlegi érintettek nem mutatnak hajlandóságot az általuk alkalmazott rendszerek megváltoztatására. A Star Wars Battlefront II bétája aggodalomra adott okot, de az EA azt mondta, amit akkor láttunk, az a végleges változatban másképp lesz.

Hirdetés

A Fatshark igyekezett gyorsan tisztázni, mit tervez a Warhammer: Vermintide 2-ben. A napokban bemutatott játék marad a klasszikus módszernél: nem lehet loot boxot vagy azok nyitásához szükséges kulcsokat venni, mindent csak játékkal lehet elérni. Az első részben minden küldetés végén dobhattunk egy kockával, ami véletlenszerűen adott egy fegyvert, egy sisakot vagy egy ékszert, és ha mellékes feladatokat is teljesítettük, jobbakat szerezhettünk ezekből. Most mindenki a kasztjának megfelelő lootot kap majd a menetek végén.

Ráadásul a Vermintide 2 nem is teljes áras, mindössze 27,99 eurót kell érte fizetnünk, vagy 41,99-et a digitális gyűjtői kiadásért. Ha a Fatsharknak ez elég, mi boldogak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)