Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - PS4-re is jön, elindult a zárt béta

|

A patkánylények még idén megrohamozzák a Sony konzolját is.

Hirdetés

A Fatshark a napokban jelentette be a Warhammer: Vermintide 2 legújabb DLC-jét, a Back to Ubersreiket, amely hozzáadja az alapjátékhoz az előző rész, a Warhammer: End Times - Vermintide három közkedvelt pályáját. De nem ez az egyetlen újdonság a játékkal kapcsolatban. 

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy december 18-án PlayStation 4-re is megérkezik a Warhammer: Vermintide 2, ráadásul az előrendelőknek már addig sem kell várniuk, hogy kipróbálhassák a játékot, ugyanis aki beszerzi az Ultimate Editiont, az már mától hozzáférhet a zárt bétához (valamint többek között négy nappal előbb játszhatja a teljes játékot, kap két DLC-t és számos más in-game cuccot is). 

Akad itt olyan, aki nem próbálta még, és PlayStation 4-re fogja beszerezni a Warhammer: Vermintide 2-t? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)