Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - rengeteg új tartalom jön tavasszal

|

Hamarosan ingyenes pályákkal és dedikált szerverekkel bővül a Vermintide 2, emellett modtámogatást is kap, így egy ideig biztosan nem fogunk beleunni.

Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 fejlesztői ma megosztották, milyen frissítések várhatóak a játékukkal kapcsolatban. A tartalmak mellett a játék balanszolására is komoly figyelmet fordítanak.

Hirdetés

Ennek köszönhetően márciusban a hősöket, ellenfeleket és pályákat fogják csiszolgatni a legmegfelelőbb játékélmény érdekében. Folyamatosan várják a közösség visszajelzését, így ne legyetek restek billentyűzetet ragadni, ha szerintetek pl. túl erősre sikerült egy fegyver vagy ha technikai problémába ütköztetek.

Áprilisban egy ingyenes DLC csomagot kapunk, ami további két új pályával bővíti az eddigi felhozatalt. A mod támogatás és a dedikált szerverek valamikor májusban érkeznek. A Fatshark jelenleg modderekkel dolgozik együtt annak érdekében, hogy minden projekt megvalósulhasson a rendelkezésre álló eszközökkel.  

Ti milyen tartalmakat hoznátok létre a modtámogatással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)