Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - megjöttek az első felügyelt modok

|

Átment a szűrőn az első 11, játékosok által készített bővítmény, melyeket a Fatshark elég minőséginek tekintett a beépítéshez.

Hirdetés

A Warhammer: Vermintide 2-t nemrég szétosztották két részre, az Official Realmre és a Modded Realmre. Utóbbi nyilván az a játékrész, ahol a kalandozók az engedélyezett modokat használva élvezhetik a Vermintide élményt, az előbbi pedig egy letisztultabb élményt kínál, ahol a játékmenetet csak minimálisan befolyásoló modok engedélyezettek.

Hirdetés

Egyelőre a Fatshark a kisebb modokat engedi csak át, mint például a StickyGrimet, ami megakadályozza, hogy véletlenül kidobd a táskádból a grimoire-t. A fejlesztők folyamatosan figyelni fogják az egyes rajongói projekteket, és modokat, és egyre bátrabbak lesznek majd az átengedésekkel. Egy kis időre van szükségük, hogy kiismerjék ezt az új terepet.

Ez így első ránézésre egy barátságos megoldása a modolási lehetőségnek. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)