Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - Bogenhafenbe visz az első DLC

|

Már teasert is tudunk mutatni a Warhammer: Vermintide 2 új bővítményéről

Hirdetés

A Fatshark ma leleplezte a Warhammer: Vermintide 2 első DLC-jét, ami a Shadows over Bogenhafen címet kapta. 

Hirdetés

A friss előzetes mellett ráadásul rögtön megkaptuk a megjelenés pontos dátumát is. Egyelőre még csak egy rövidke teasert villantottak meg nekünk, de a fejlesztők ígérete szerint az augusztus végi megjelenéshez közeledve többet is elárulnak majd nekünk a DLC-ről. Az ősz igazán kedvező lesz a Warhammer-rajongók számára, ugyanis Martin Wahlund, a Fatshark ügyvezető igazgatója megígérte, rengeteg bővítményre számíthatunk majd a következő hónapokban. 

Shadows Over Bogenhafen DLC augusztus 28-án fog élesedni PC-n és Xbox One konzolokon. A játék PlayStation 4-es kiadásának tervezett megjelenési dátumáról továbbra sem érkezett hír. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)