Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - új ellenséges frakció is érkezik a Winds of Magic kiegészítővel

|

A tervek szerint nyáron érkezik meg a tartalmi frissítés a Fatshark kooperatív alkotásába.

Hirdetés

Sok tekintetben jobban sikerült elődjénél a Warhammer: Vermintide 2, amiben ismét csapatostul zúzhatjuk szét a skaven hordákat, valamint a Káosz erőit. Nemsokára pedig újabb rondaságokkal találkozhatunk majd a csatatereken.

Hirdetés

A Winds of Magic kiegészítővel megérkeznek a játékba a beastmanek, amik vadonatúj kihívások elé állítják majd a játékosokat. Az új ellenfelek között lesznek olyanok, amelyek távolról támadnak ránk, illetve támogató típusú harcosok is. A frakció elit egysége, a nagydarab, páncélozott Bestigor könnyedén utat tör majd magának a pályán, hiszen ha megrohamoz egy játékos, akkor gyakorlatilag mindenkit felöklel maga előtt, legyen az ellenség vagy barát.

Továbbá bekerül még egy új nehézségi mód, megemelkedik a maximálisan elérhető szint, kapunk vadonatúj fegyvereket, illetve egy új Adventure Levelt. Ezeken felül pedig érkezik egy különleges játékmód is, ami a kiegészítőhöz hasonlóan szintén a Winds of Magic nevet viseli, és új kihívásokkal várja a játékosokat.

Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de ha minden jól megy, valamikor idén nyáron kapjuk meg az újdonságokat.

Ti játszotok a Warhammer: Vermintide 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)