Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - új előzetessel ünnepelhetjük az Xbox One-os megjelenést

|

Reszkethetnek a Warhammer rosszfiúi, újra elindult a vadászidény.

Hirdetés

Tegnap a Microsoft konzoljára is megjelent a Warhammer: Vermintide 2, így végre az Xbox One tulajdonosok is megkezdhették a harcot a káosz erői és a patkányemberek ellen. 

Hirdetés

A Fatshark csapata egy igazán látványos előzetessel emlékezett meg arról, hogy immár nem csak PC-n folyhat a soha véget nem érő háború a Warhammer világának rusnyaságaival szemben. A trailer bemutatja a választható hősöket, és a brutális játékmenetből is pont annyit villant meg, hogy az embernek kedve támadjon azonnal kardot, buzogányt, vagy épp puskát ragadni és belefogni a patkányirtás legújabb szezonjába. 

A játék az Xbox Game Pass tulajdonosoknak már a megjelenése napjától fogva további fizetés nélkül elérhető

A Warhammer: Vermintide 2 PC-re már idén márciusban megjelent, az Xbox One-os kiadást pedig PlayStation 4-es verzió is követni fogja majd valamikor 2018 folyamán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)