Hirdetés

Warhound hátterek

|

A lengyel Techland a Call of Juarez révén végleg belovagolt az AAA kategóriás fejlesztők dicső táborába.

Hirdetés

A srácok amellett, hogy elkészítették western FPS-ük X360-as változatát, serényen dolgoznak a Chrome folytatásán, a túlélő horror műfajában induló Dead Island című alkotáson, s jelen hírünk tárgyán, a Warhound-on.
A világ számos pontján teljesítünk majd szolgálatot ebben az akciódús FPS-ben, ahol a pénz diktál, elvégre zsoldosok volnánk, vagy mi. A napvilágra került képek és videók arról tanúskodnak, hogy a Chrome Engine legújabb változata csodákra képes, s a karibi hangulatú pályákon a Crysis babérjaira tör. Bízhatunk azonban benne, hogy a környezet változatosabb lesz, s nem csak pálmafák árnyékában, netán sűrű aljnövényzetben kúszva szórjuk majd az ólmot.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)