Hirdetés

Warlock: Master of the Arcane bejelentés.

|

A Paradox meglehetősen aktív manapság - ennek a stratégiai játékok hívei örühetnek igazán.

Hirdetés

A PAXon mutatták meg a játékot először, s ha már így esett be is jelentették - 2012 második negyedévében érkezik a Paradoxtól a Warlock: Master of the Arcane című körökre osztott stratégia. 

A játék a Majesty játékok univerzumában, Ardaniában játszódik. Egy Nagy Mágust alakítunk, aki egy hatalmas, mágikus birodalmat hoz létre, nagy hadseregek irányításának képességét kapva amellett, hogy megőrizte mágikus erejét. Így kell harcolnunk más Nagy Mágusok ellen, míg valamelyikünk Fővarázsló (alias Warlock) nem lesz. 

A játékban három különböző faj egységei találhatóak meg - persze lényeket mágikusan előidézni és vadállatokat befogni is lehet. Emellett több tucat varázslat is van, amelyeket kombinálva érdekes effektusok hozhatóak létre. Epikus csaták, ugyanakkor innovatív város-menedzsment is várható a játéktól, így meg kell találni a megfelelő egyensúlyt a hatalom és a stratégiai tervezés között, hogy a játékos nyerni tudjon. 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)