Hirdetés

Warmonger - egy ingyenes FPS!

|

Elkészült és tölthető az Auto Assault révén ismertté vált NetDevil Ageia PhysX kártyák teljesítményére építő FPS-e!

Hirdetés

Habár eredetileg október közepére ígérték a srácok, az az egy hónap csúszás belefér. Különösen akkor, ha mindez egyetlen fillérünkbe, csupán némi türelembe kerül, hiszen a játék nem különösebben méretes. A mintegy 438 Mb tárhelyet foglaló mű a multiplayer játékok iránt fogékonyak számára készült. Hangulata enyhén poszt-apokaliptikus, az Unreal Engine 3-ra hangszerelt látványról felesleges bővebben regélnem, s habár Ageia PhysX kártyák tulajdonosai képesek csak földig robolni környezetüket, a többiek sem maradnak ki a mókából. A kártya megléte tehát előny, ám nem feltétel.
Egyelőre csak egy német site (PC Games) révén sikerült mirror-ra lelnem, ami regisztrációt igényel, s ehhez talán nem árthat, ha konyítotok valamit Goethe nyelvéhez.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)