Hirdetés

Batman: Arkham Origins - másik Batman játék is készül?

|

Úgy tűnik, Kevin Conroy nem az Arkham Origins-ben fog szerepelni, hanem egy másik Arkham játékban. Várjunk csak, olyan is van?

Hirdetés

Tegnap adtuk hírül, hogy Kevin Conroy, aki számtalan animációs rajzfilmben és az eddigi Batman: Arkham játékokban alakította a Sötét Lovagot, a Batman: Arkham Origins-ben is szerepelni fog.

Mindezt a Dallasban tartott Comic Con panelre alapoztuk, ahol Mr. Conroy annyit mondott, hogy benne lesz a következő Arkham játékban. Sokan rögtön örülni kezdtek, hogy újra ő lesz Batman hangja, de mint később kiderült, a szerep már foglalt: a szuperképességek nélküli szuperhőst Roger Craig Smith fogja alakítani, aki az Assassin's Creed II főhősét, Ezio Auditore da Firenze-t is életre keltette.

Kevin Conroy viszont valami olyasmit tett közzé Twitter fiókjában, amit hivatalosan úgy tűnik, nem lett volna szabad, erre utal, hogy a kérdéses bejegyzést azóta törölték. No de az internet csodálatos világában semmi sem maradhat örökre titok, íme:

Conroy a dallas-i bejelentését így kommentálta: "Egy új, közelgő Arkham játékban vagyok, nem a most ősszel érkező Arkham Origins-ben." Hoppá, mondhatnánk, és mondjuk is: csak nem egy új Batman játék formálódik a Warner-nél titokban? Mint tudjuk, az Arkham Origins-t nem az előző részeket jegyző Rocksteady Studios, hanem a Warner Bros. Games Montreal készíti - ennek ellenére lehet, hogy a veterán Batman-fejlesztők sem pihennek? És hogy is volt azzal a Joker ugratással, aminek az Arkham World címet adták? Reméljük, hamarosan kiderül.

Visszatérve a szinkronhangokhoz, emlékeztek még, hogy mindannyiunk Luke Skywalker-e a Batman: Arkham City után bejelentette, hogy nem fogja többé Jokert alakítani? Az ő helyét nem más, mint Troy Baker, a BioShock Infinite főszereplőjének szinkronszínésze veszi át az Arkham Origins-ben. Baker nem most először csöppen a bőregér világába: a Batman: Arkham City-ben Robin és Harvey Dent, a Lego Batman 2: DC Super Heroes-ban pedig Batman és Kétarc megszólaltatója is ő volt (tudom, Kétarc nem más, mint...).

Nem lesz tehát okunk panaszra az új Batman játékkal kapcsolatban, a kérdés viszont továbbra is adott: vajon mire utalhatott Conroy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)