Hirdetés

Warner Bros. filmek videofeltöltő oldalon

|

A Warner Bros. Entertainment szerződést kötött a Gub a nevű videofeltöltő és -megosztó oldallal a stúdió által gyártott tartalmak szolgáltatására. A Guba vásárlói napi 1,79 dollárért kölcsönözhetnek filmet, régebbi alkotásokat 9,99; míg az újabbakat 19,99 dollárért vásárolhatjuk meg ugyanott. Az összes tartalom a Microsoft által kifejlesztett digital rights management (DRM) jogvédelmi eljárással védett. A megállapodás a legújabb jele annak, hogy Hollywood (legalábbis részben) végre készen áll az internetes oldalak bevonására, vagyis úgy tűnik, lassan elfogadják, hogy a videofeltöltőket eltörölni nem lehet - inkább ki kell őket használni. A múlt hónapban szintén a Warner adta tudtunkra, hogy a BitTorrent fájlcserélő eljárást használná az általa gyártott filmek és műsorok legálisan letölthető változatainak forgalmazásához. Emellett a Gubához hasonló oldalak, így például a YouTube és a Google Video is óriási népszerűségnek örvendenek. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)