Hirdetés

Egy DC Univerzumos játékon dolgozik a Batman: Arkham Origins csapata?

|

Korábban arról érkeztek pletykák, hogy a Warner Bros. Montreal egy Batman címen dolgozik, amelynek Damien Wayne lehet a főszereplője, a legújabb értesülések alapján azonban könnyen megeshet, hogy a kiadó ennél sokkal nagyobb projekttel készül.

Hirdetés

Miközben a Rocksteady állítólag egy olyan projekten dolgozik, ami Supermant állítja a középpontba, addig az eddigi pletykákkal ellentétben a Batman: Arkham Originst is tető alá hozó Warner Bros. Montreal talán nem is csak Damien Wayne-nel van elfoglalva. 

Hirdetés

Fontos, hogy nem hivatalos információkról, csak találgatásról van szó, így mindenképpen ezt figyelembe véve kezeljétek a most elhangzó részleteket, viszont ezt így is hallanotok kell: Az egyik Reddit felhasználó, egy bizonyos virgilhawkins17 kutakodott kicsit a LinkedInen és azt találta, hogy az említett csapat egy nyitott világú, kooperatív lehetőségeket is kínáló multiplayer játékon dolgozik single player elemekkel, szerepjátékos mechanikákkal és a Batman: Arkham játékokból ismert komponensekkel megfűszerezve, ráadásul mindezt a DC univerzumba helyezve. Íme a bizonyítékok: 

Ha igaznak bizonyul mindez, kíváncsian várjuk, hogy mikor leplezi le a Warner Bros. az Unreal Engine 4-gyel meghajtott, nagyszabású címét. A korábbi két Arkham-játék, a Knight és az Origins is tavasszal mutatkozott be, így talán ezúttal sem lesz másként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)