Hirdetés

LEGO Dimensions - így néz ki a Portal pálya

|

A rengeteg filmes és képregényes univerzum mellett a Portal világa is helyett kap a LEGO univerzumában, most pedig megnézhetjük, hogyan is fog kinézni.

Hirdetés

Még ebben a hónapban megjelenik a korábbi LEGO játékokért is felelős Traveller's Tales gondozásában készülő LEGO Dimensions, melyben számtalan ismerős kitalált filmes, képregényes és videojátékos univerzumot igyekszik majd egyesíteni. A játékban a Portal világa is visszaköszön majd, ebből láthatunk egy kis ízelítőt.

Doug Heder, a játék producere egy videóban magyarázta el, hogy a játék Start Packjában is megtalálható Portalos pálya hogyan működik majd a gyakorlatban. Alapjáraton 9 pályát valamint egy boss fightot találhatunk majd, de később egy pályacsomag formájában tovább bővül majd a játék ezen része.

GLaDOS és Wheatley természetesen visszatérnek, a pályákon azonban nem Chellt fogjuk irányítani: úgy lettek kialakítva, hogy a kezőcsomagban megtalálható karakterek (Batman, Wyldstyle és Gandalf) tudják őket teljesíteni, viszont ők nem rendelkeznek portál fegyverrel. A talapzat, amelyre a figurákat állítjuk szintén részt vesz majd a rejtvények megoldásában, ugyanis a figurák arrébb mozdításával a játékbeli karakterekt is mozgatjuk.

A pályacsomaghoz egy Portal stílusú nyitott világ is tartozik majd és egy új sztori-pálya, melynek a főszereplője a játékokból is ismerős Chell lesz. Nem egy Portal 3, de azért több, mint a semmi. A LEGO Dimensions megjelenés szeptember 27-én várható PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One és Nintendo Wii U platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)