Hirdetés

WB Play - jön a Steam riválisa a Warnertől?

|

Egy új védjegy alapján a Warner a Steam és az EA Access mintájára egy saját digitális szolgáltatást hozhat létre.

Hirdetés

A Valve évek óta sikert sikerre halmoz a Steammel, az Electronic Arts nemrég indította el a játékok bérlését lehetővé tevő EA Access-t és nagyon úgy tűnik, hogy a Warner Bros. is erre az útra lép, mivel nemrég számos szabadalmat nyújtott be a WB Play névvel kapcsolatban.

A WB Play a mellékelt leírás szerint az "online kiskereskedelmi szolgáltatások", az "audio és video műsorszolgáltatás", a "szórakoztató szolgáltatás" és a "letölthető virtuális javak" témakörökben kapott helyet. Tehát játékokat vásárolhatunk és akár streamelhetünk is majd vele, noha a kiadó jelenleg a pletykával kapcsolatban csak annyit mondott, hogy ők bizony nem kommentálnak spekulációkat.

Beszédes esemény viszont, hogy a Warner Bros. következő játéka, a szeptember harmincadikán megjelenő Middle-earth: Shadow of Mordor valószínűleg már támogatni fogja a titokzatos WB Play kezdeményezést, ugyanis az akció-szerepjáték hivatalos honlapjának bal felső sarkában felbukkant a szolgáltatás logója. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést.

Szerintetek mire készülhet a Warner Bros.?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)