Hirdetés

Warren Spector - A Kacsamesék lehet a következő projekt

|

A Deus Ex atyja második gyerekkorát éli, ugyanis éjjel nappal beszélő kacsákkal, egerekkel és egyéb állatokkal álmodik azóta, hogy cégét felvásárolta a Disney.

Hirdetés

Warren Spector az IndustryGamers munkatársának azon kérdésére, hogy az Epic Mickey kikövezheti-e az utat egy sor Disney játék számára azt válaszolta, hogy nem telik el olyan nap, amikor nem zaklatna azzal valakit a cégnél, hogy adják már oda neki a kacsákat.



Dagobert bácsi, Niki, Viki, Tiki, Donald és a többiek véleményem szerint egytől egyig szerethető karakterek, s nem jelentenének rossz alapanyagot egy videojátékhoz. A száz epizódot megért DuckTales szereplőivel utoljára 1993-ban játszhattunk, így különösen időszerű lenne, hogy kezdjen végre valamit a Disney ezekkel a figurákkal is.
Spector saját bevallása szerint Dagobert McCsíp (eredeti nevén Scrooge McDuck) a kedvence.



Jómagam nem bánnám, ha Warren Spector megkapná végre imádott kacsáit, csak ne legyen az is platform-exkluzív, mint az Epic Mickey.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)