Hirdetés

Warren Spector - Vannak még Deus Ex sztorijaim

|

Warren Spector egyelőre a Disney megbízásából próbálja Mickey egeret a Wii-re vinni, de nem mond le a Deus Ex világáról sem.

Hirdetés

Messze nem keltett akkora felháborodást a hír, miszerint Warren koma Disney játékot készít, mint amekkorára ő maga számított. Spector meg volt róla győződve, hogy a Deus Ex rajongók elküldik majd őt ama bizonyos melegebb éghajltara, ám nem történt semmi ilyesmi. Talán a fanok már lemondtak Warren úrról, és csapatáról, vagy megbíznak az Eidos jómunkásembereiben, akik éppen a harmadik Deus Ex játékot hegesztik.

Érdekes viszont, hogy Warren egy ideje már dolgozgatott a Deus Ex következő epizódján, sőt a jogokat is megpróbálta visszaszerezni - sikertelenül. Ennek ellenére a fejlesztést nem állították le, ám az más kérdés, hogy a Disney finanszírozza-e a projektet. Warren csapatát - Junction Point - ugyanis felvásárolta a Disney, így a csapat másik titkos projektjének jövője is kérdéses. Eme alkotás egy "NAGY, NAGY fantasy játék, amit már 15 éve próbálok elmesélni" - Warren saját szavaival jellemezve. Egyszóval Warren Spector a sokévnyi hallgatás után ismét a dolgok sűrűjében van, és reménykedjünk, hogy az Epic Mickey kellőképpen sikeres legyen, ellenkező esetben kicsi az esélye a két titkos projekt megvalósulásának. Tényleg, Epic Mickey szerintetek jó játék lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)