Hirdetés

Warriors: Legend of Troy - A KOEI új játéka

|

Az E3 kiállításon mutatkozik be a KOEI két új játéka, melyek közül az egyik minden valószínűség szerint Trója ostromát dolgozza fel.

Hirdetés

A KOEI ugyan fél az influenzától, de szerencsére van egy irodájuk Kanadában is, így a játékaik azért ott lesznek. A lista nem túl hosszú, de van két érdekesség, amikről eddig nem hallottunk.

Az egyik a Warriors: Legend of Troy, ami nem túl meglepő módon a Trójai háború vérzivatarába vezet minket. A játékról sajnos semmi más információ nem áll rendelekzésre jelenleg, de lehet fogadni, hogy az Omega Force valami Dynasty Warriors szerűséget alkot-e vagy sem. A másik bejelentés egy PlayStation 3 exkluzív RPG, amely a Trinity: Souls of Zill O'll névre hallgat. A japánban nagyon népszerű franchise feltámasztása biztosan sikeres lesz, legalábbis otthon. Erre mifelénk ugyanis nem sokan ismerik a sorozatot, de egy próbát mindenképpen megér. Sajnos képek, vagy trailer nem járt a bejelentés mellé, de pár napon belül úgyis megtudunk mindent.

A listán szerepel még a Monster Racers, ami egy Nintendo DS, ami szörnyek trenírozására, majd versenyeztetésére bíztatja a hordozható kütyü tulajdonosokat. A Warriors Orochi 2 is bemutatkozik, ezúttal a PSP rendszereken teszi tiszteletét. A Dynasty Warriors, és a Samurai Warriors keresztezéséből létrejött stuff egy rakat új játékmóddal, 96 karakterrel, és kétszemélyes co-op kampánnyal igyekszik hódítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)