Hirdetés

Warsaw - ősszel jön a Darkest Dungeonra hajazó világháborús játék

|

Pár hónap múlva rávethetjük magunkat az ígéretes, második világháborús taktikai szerepjátékra.

Hirdetés

A Pixelated Milk 2D-s, körökre osztott taktikai RPG-je olyan, mintha a This War of Mine-t, a Darkest Dungeont és a második világháborút összekeverték volna, ugyanis egy földalatti ellenállását kell megszerveznünk egy nácik által megszállt városban, 1944-ben, Varsóban. 

Hirdetés

A Warsaw megjelenése kapcsán korábban csak annyi volt biztos, hogy még az év vége felé megkapjuk, most viszont egy új trailernek köszönhetően napra pontos dátummal gazdagodtunk: a játék szeptember 4-től lesz megvásárolható a Steamen. Az alábbi videóval belekukkanthatunk, hogy milyen lesz a játékmenet során menedzselni az ellenállást és harcolni a más-más képességű tagokkal: 

Mi a véleményetek a játékról, érdemes lesz odafigyelni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)