Hirdetés

Warsaw - amikor a Darkest Dungeon találkozik a második világháborúval

|

Egy sötét tónusú előzetes és néhány kép vezet be a játék világába, ami egyszerre tűnik gyönyörűnek és embertelennek.

Hirdetés

Aki kíváncsi volt, hogy milyen lehet a This War of Mine és a Darkest Dungeon ötvözete, azoknak érdemes lehet vetni egy pillantást a Pixelated Milk készülő játékára.

Hirdetés

A Warsaw egy 2D-s, körökre osztott, taktikai szerepjáték, ahol civilek és katonák földalatti ellenállását kell megszervezzük egy nácik által megszállt városban. A héten megjelent bejelentő trailer ad egy kis ízelítőt, hogy milyen hangulatra számíthatunk.

Egyelőre még kevés infó áll rendelkezésre a játékról, de a fejlesztők a Steamen már elkezdték csöpögtetni az információkat. Eszerint célunk az lesz, hogy felszabadítsuk a várost a megszállás alól, miközben csapatokat toborzunk az ellenállásnak és készleteket gyűjtünk a város romjai között. Találkozhatunk majd túlélőkkel, akik a saját módszereikkel próbálják túlélni a második világháború borzalmait, mi pedig dönthetünk arról, hogy csatlakozzanak-e kompániánkhoz.

Azok is adhatnak a játéknak egy próbát, akik a This War of Mine kiszolgáltatottságát már kicsit soknak gondolták, ugyanis itt a jelek szerint legalább akkora hangsúlyt kap majd a harc, mint a túlélés. Csapattársaink között akad majd szanitéc, de lángszórós veterán is. A karakterek képességei  kiegészítik egymást a harcokban, viszont az ellenfél technikai fölénye miatt fontos lesz a taktikai felkészültség is.

A Warsaw előreláthatólag 2019 vége felé jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)