Hirdetés

Wasteland 2 - csúszik a megjelenés

|

Az inXile Entertainment nem tudja tartani magát az augusztusra ígért megjelenéshez, de nem kell sokkal többet várni a Wasteland folytatására.

Hirdetés

A Wasteland 2-nek egyértelműen jót tett, hogy a Kickstarter kampány után először Early Access-ben adták ki. A fejlesztők meghallgatták a javaslatokat, kijavították a hibákat, és készen állnak a megjelenésre.

Csupán egy a probléma: a kiadás nem megy simán. A játék ugyanis már kész van, úgy volt, hogy augusztusban megjelenik, de a legújabb Kickstarteren megjelent posztban Chris Keenan, a projekt vezetője elmondta, hogy nagyon valószínű, hogy a játék csak szeptember első felében jelenik meg, ugyanis augusztus végéig nem lesz meg minden kézzelfogható ajándék és lemez. Pontos dátumot majd akkor mondanak, ha már ők is biztosan tudják.

Várjátok már? Early Accessben próbáltátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)