Hirdetés

Wasteland 2: Director's Cut - tudjuk, mikor jön konzolokra

|

Az inXile Entertainment bejelentette, hogy a PS4 és Xbox One tulajok mikor merülhetnek el a Wasteland 2: Director's Cut sok-sok játékidőt biztosító történetében.

Hirdetés

Legutóbb megnézhettük, hogy néz ki a Wasteland 2 újrakevert kiadása, amelyet az inXile Entertainment csak rendezői változatként jellemez és egy új grafikus motort (Unity 5), csinosított grafikát, feljavított effekteket, átdolgozott Precision Strike- és lootrendszert, finomított összecsapásokat, megújult UI-t, kibővített szinkront és számos más újdonságot kapunk általa, ráadásul a kontrollerek támogatását is megoldották. 

A fejlesztőcsapat a játék Kickstarter oldalán dobta be az örömteli hírt, miszerint a Wasteland 2: Director's Cut megjelenés október 13-án várható PC-re (az alapváltozat tulajai ingyenesen frissíthetnek rá), míg a PS4 és Xbox One tulajok október 16-tól szerezhetik be a felújított és kiegészített változatot. Utóbbihoz sajnos egyelőre még nem tudunk mondani pontos árat, de az inXile megígérte, hogy az elkövetkezendő hetekben részletesen beszámolnak minden fontos részletről majd. 

A gamescom 2015-ön egyébként ott lesz a Wasteland 2: Director's Cut is, a jelenlévők kipróbálhatják majd a konzolos változatokat, szóval remélhetőleg kapunk néhány gameplay videót a helyszínről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)