Hirdetés

Wasteland 2: Director's Cut - üdv az apokalipszisben! (videó)

|

Az inXile Entertainment egy új trailerrel próbálja meghozni a konzoltulajok kedvét a Wasteland 2 nekik szánt, rendezői változatához.

Hirdetés

A klasszikus poszt-apokalipszikus szerepjáték, a Wasteland folytatása nagyot szólt tavaly ősszel, az inXile Entertainment mindent belepakolt a Wasteland 2-be, amire csak szüksége lehetett az első rész rajongóinak, és egyúttal sikerült behúznia olyanokat is, akik csak akkor ismerkedtek a műfajjal. A csapat persze szeretné minél szélesebb körben megismertetni a játékosokkal ezt a csodát, ezért később bejelentették a konzolokra tervezett újrakevert kiadást, amelyet a fejlesztők csak rendezői változatként emlegetnek. 

Mint tudjátok, a Wasteland 2: Director's Cut kipofozott grafikával, feljavíott effektekkel, átdolgozott Precision Strike- és lootrendszerrel, finomított összecsapásokkal, megújított UI-jal, kibővített szinkronnal, a kontrollerek teljes támogatásával és számos más fejlesztéssel költözteti át az alapjátékot PlayStation 4-re és Xbox One-ra (és újítja fel PC-n is). Az inXile most egy új, félig élőszereplős, félig gameplay trailerben mutatja be, hogy mit várhatunk az apokalipszistől a rendezői verzióban: 

A Wasteland 2: Director's Cut megjelenése október 13-án várható PC-re (az alapváltozattal rendelkezők ingyen frissíthetnek rá), míg a PlayStation 4 és Xbox One játékosok október 16-tól tehetnek szert rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)