Hirdetés

Wasteland 2 - 3 millió dollárért jár egy grandiózus játék?

|

Brian Fargo új játéka visszarepít minket az időben egészen az 1980-as évek végéig, ahol ismét élvezhetjük majd a pusztaság kalandjait. De mit remélhetünk?

Hirdetés

Hála az igencsak sikeres Kickstarter kampánynak (3 millió dollárt sikerült összeszedni a projektre) a Wastland 2 nemhogy fejlesztés alatt áll, de szeptemberben már meg is érkezik hozzánk.

Nem mondhatnánk, hogy Brian Fargo és az inXile elherdálta volna a támogatók pénzét, sőt. Hála a Steam Early Access megoldásnak, és Fargo zsebének, sikerült bővíteni a pénzalapot, így gond nélkül szállíthatják már a közel 60 órás játékidővel rendelkező folytatást. „Egy nagyon ambiciózus projektbe fogtam, de nagyon sokat is akartam megvalósítani. Ez egy hatalmas játék.”

A Wasteland 2-ben a játékosok egy csapat rangert irányítanak egy lepusztult világban, XCOM stílusú harcrendszer és RPG-s képességek segítségével. A mély fejlesztési lehetőségek, és a rengeteg képességnek köszönhetően sokféle taktikát, és lehetőséget kipróbálhatunk majd. „Ami innovatívvá teszi a játékot az a rengeteg választási lehetőség, és ezek következményei. Elhatároztuk, hogy annyi tartalmat készítünk majd, hogy szinte lehetetlen legyen majd mindent felfedezni.”

Fargo a szokásos sandbox életérzés helyett, egy sandbox történetet ígér. „Ez nem úgy működik majd, hogy kinyírtál egy fickót, oké, menni kell tovább a sztorival. Mi van, ha a fickó volt az egyetlen, aki tudta a jelszót, ami kinyitja a továbbjutáshoz szükséges ajtót? Hogy oldod meg az ilyen helyzeteket?” – mesél Fargo arról, hogyan is néz ki a világon átívelő sztori.

„Az egyik kollégám kérdezte, hogy miért teszek bele olyan tartalmat, ami mellett a játékosok majd szimplán elsétálnak, vagy észre sem veszik. Szerintem ez a bája ezeknek a játékoknak, hogy ahányszor belépsz, új dolgok nyílnak meg, új dolgokat veszel észre.” Fargo egy hatalmas világot alkot, ami hosszú időre leköti majd a rajongókat, a történet pedig annyifelé ágazik, hogy hardcore gamer legyen a talpán, aki követni tudja majd.

Nektek hogy tetszik a Wasteland 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)