Hirdetés

Wasteland 2 - ilyen lesz az intro

|

A klasszikus RPG folytatása mindjárt itt van, úgyhogy itt az ideje egy kicsit magunkba szívni a poszt-apokaliptikus életérzést.

Hirdetés

Korábban ez még nem volt nyilvános, de mostanra már biztosan tudjuk, hogy a nyakunkon van a Wasteland 2 megjelenés, úgyhogy a mostani egy remek alkalom arra, hogy egy kicsit lélekben rákészüljünk az elkerülhetetlen világvégére. 

Ugyan nekünk csak a béta verzióval volt alkalmunk játszani, teljesen biztos, hogy azóta rengeteget fejlődött mind a játék, mind a történet. Az utóbbi felvezetésére tették közzé a srácok a játék nyitójelenetét, amely nagyon hangulatos jelenetek keretében mutatja be a játék világát. Az alapszituáció szerint egy nukleáris háború tette tönkre a világot, hogy aztán a maradványaiért bűnözők, kannibálok és egyéb vérszomjas figurák vívjanak vérre menő küzdelmet miközben az ártatlan túlélők próbálnak menedéket keresni. A főszerepben egy csapat desert ranger áll, akik próbálnak rendet tartani egy könyörtelen világban.

A Wasteland 2 megjelenés idén augusztusban várható Windows, Linux és Macintosh rendszerekre. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)