Hirdetés

Wasteland 2 - másfél millió dolláros bevétel alig pár nap alatt

|

A fejlesztést végző inXile Entertainment statisztikái szerint kifejezetten sikeresen debütált a Wasteland 2.

Hirdetés

Huszonöt évet vártunk rá, hogy folytatódjon Brian Fargo klasszikusa, a Wasteland, amely három millió dollárból, a Kickstarter segítségével valósulhatott meg. Folyamatosan figyelemmel követtük a projekt pályafutását, mígnem pár nappal ezelőtt a Wasteland 2 megkapta utolsó előzetesét és végre meg is jelent.

Hatalmas sikerrel. Négy nap alatt ugyanis több mint 1,5 milliót hozott a Wasteland 2, amely rendkívüli teljesítmény egy független játéktól. Az izometrikus nézetű poszt-apokaliptikus szerepjáték költségvetése körülbelül hatmillió dollár körül volt (legalábbis Fargo ezt nyilatkozta egyszer az Eurogamernek), a Steamen pedig 39,99 euróért vásárolható meg, tehát pontos számolás nélkül is leszűrhető, hogy a Wasteland 2 eladásai eléggé rendben vannak.

Nektek mik a tapasztalataitok a Wasteland 2-vel kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)