Hirdetés

Wasteland 3 - újabb feature-ökre gyűlt össze a pénz

|

A Wasteland 3-ra már több mint 3 millió dollárt dobtak össze a befektetők és a rajongók, amit újabb játékbeli apróságokkal hálál meg az inXile csapata.

Hirdetés

A régimódi CRPG-k műfaja egyértelműen a közösségi finanszírozás elterjedésének egyik nyertese, amire a legújabb bizonyíték a Wasteland 3 költségvetésének elég gyors biztosítása. A gyűjtés azóta sem állt meg, a 3 milliós határ átlépése pedig már a második játékbeli extra elkészítését garantálja.

Az első stretch goal 2,85 milliónál teljesült, ennek keretében 37 új testreszabási opciót kapunk a karakterünket illetően, újabb fejtípusok és testfelépítések is érkezhetnek például. Illetve a főhősünk külsején látható lesz majd néhány a felszerelési tárgyaink közül, így például az ásónk, vagy a távcsövünk. A 3 millió dolláros határ átlépésével, amivel meghaladták az előző rész 2,9 milliós költségvetését, az inXile egy autós társat is készít a Wasteland 3-hoz.

A Morningstar kódnéven futó szereplőnek az autóba épített mesterséges intelligencia ad karaktert, akit Reagan elnök szolgálatára készítettek először, de helyette minket segít majd kalandjaink során hasznos tanácsokkal. Mivel van még hátra két hét a gyűjtésből számíthatunk újabb apróságokra, 3,1 millió dollárnál például megtervezhetjük majd saját Ranger-osztagunk jelvényét.

Ti milyen feature-t látnátok még szívesen a Wasteland 3-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)