Hirdetés

A héten indul a Wasteland 3 első bétája

|

Már csak néhány hét van hátra a megjelenésig, így az InXile elérkezettnek látta az időt az első béta időszak elindítására.

Hirdetés

Mivel májusban érkezik a Wasteland 3, épp itt volt az ideje, hogy a fejlesztők felpörgessék a bétatesztelést. Az első menet holnap fog elstartolni, de ezen még csak azok vehetnek majd részt, akik támogatták a játékot vagy szerepeltek már az alfatesztben. A többieknek várniuk kell egy keveset.

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint a mostani Backers Beta a játék első néhány óráját tartalmazza. A játékosok kipróbálhatják a karakterszerkesztőt, aztán beugorhatnak majd az első néhány misszióra. Ebben a verzióban még nem lesz világtérkép, így a küldetések helyszíneire csak bedob minket a játék. Arra is felhívták a figyelmet, hogy az intró videó sincs még végleges állapotban.

A Wasteland 3 megjelenése 2020. május 19-én várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A támogatói béta március 17-én, délután 5-kor indul majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)