Hirdetés

Számos befejezést kap a Wasteland 3

|

Több végigjátszásra is elegendő munícióval készül a Microsoft által felvásárolt inXile Entertainment.

Hirdetés

Hamarosan új résszel bővül  a legendás Wasteland széria, ugyanis ahogyan arra a legutóbbi magyar feliratos és komor hangulatú előzetes is rávilágított, a Wasteland 3 májusban megérkezik (ráadásul előtte még belevethetjük magunkat a bétába, ha segíteni akarjuk a fejlesztők munkáját). 

Hirdetés

Akik szeretnek hetekig vagy akár hónapokig is elmerülni egy videojátékban, azok számára a következő Wasteland igazi kincsesbánya lehet majd. Legalábbis ezt szűrhetjük le abból az interjúból, amit a vezető pályatervező, Jeremy Kopman adott a PCGamesN-nek nemrég, ugyanis szerinte az izometrikus nézetű szerepjátékuk legalább tíz befejezéssel rendelkezik. Számtalan opciónk lesz a dialógusok során és választásaink kihatnak az egész játékra, az eltérő döntések pedig teljesen másmilyen végkimenetelhez vezetnek a harcokban is. Lesznek kisebb változók is, amik befolyásolhatják a játék végét (ezek különböző karaktereken keresztül bontakoznak ki), hovatovább választásaink hatást gyakorolnak az egyes frakciókkal ápolt viszonyunkra is.

Kopman szerint a csapat emlékeztetni szeretné a játékosokat, hogy miért szeretik annyira a hatalmas döntési szabadsággal és abból fakadóan sokféle következménnyel rendelkező posztapokaliptikus szerepjátékokat, inspirációként pedig a Falloutra (amit pedig a legelső Wasteland ihletett) tekintettek, amelyben egy, a játék elején meghozott döntésünk órákkal később is visszaüthet. 

A Wasteland 3 május 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra és már az első naptól fogva megtaláljuk az Xbox Game Pass kínálatában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)