Hirdetés

Fagyos helyekre visz minket a Wasteland 3

|

A Wasteland 2 sikere után hamarosan érkezik a folytatás - de csak ha mi is úgy akarjuk.

Hirdetés

A Wastleand 2 újra divatba hozta az izometrikus RPG-ket, megmutatta, milyen sikert érhet el egy közösségi finanszírozással megvalósuló projekt, és folytatta a sorozatot, ami húsz évig pihent. Az inXile játéka minden szempontból sikeres lett, és biztos, hogy egy folytatásra is sokan lesznek vevők.

A csapat ma bejelentette, hogy a jövő héten elindítja a Wasteland 3 pénzgyűjtését, Kickstarter helyett viszont a Figet választották.

A játékkal kapcsolatban konkrét terveik vannak. A történet során a Team November utolsó életben maradt tagjaként Coloradóban kell életben maradnunk, amit a nukleáris tél egy fagyos tereppé változtatott. Az ottaniak nem is tudnak a rangerekről, míg meg nem érkezünk. Ki kell alakítanunk egy új bázist, és felvenni a harcot az ellenséges frakciókkal.

A legfontosabb újítás a kooperatív lehetőség: a teljes kampányt végigjátszhatjuk egy barátunkkal. Bármikor ki- és beléphet, és természetesen egyedül is továbbhaladhatunk. Emellett javítanak a körökre osztott harcon, a dialógusok rendszerén, több lesz a környezeti veszély, és további újdonságokat is terveznek. 

A Wasteland 3 PC-re, Mac-re, Linuxra, PS4-re és Xbox One-ra jelenhet meg, a tervek szerint ugyanazon időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)