Hirdetés

Wasteland 3 - még ebben a hónapban indul az alfateszt

|

Nincs messze már az Early Acess változat sem.

Hirdetés

Aki imádta a Wasteland 2-t, az bizonyára türelmetlenül várja már a folytatással kapcsolatos információkat, főleg hogy nemrég az inXile Entertainment vezetője, Brian Fargo azt nyilatkozta, hogy nagy jövőt jósol a szériának. 

Hirdetés

A Wasteland 3 következő mérföldkövére augusztus 21-én számíthatunk, ekkor indul ugyanis el az alfa a Steamen keresztül azok számára, akik Figen keresztül támogatták a projekt megvalósulását legalább 75 dollárral.  A fejlesztők külön felhívták rá a figyelmet, hogy valóban alfa verzióról van szó, így bármennyire is törekednek egy stabil buildre, ne érjenek senkit meglepetésként a teljesítményproblémák, valamint hiányozni fognak a perk és skill menük, illetve a multi lehetőség is. A tesztelés elsősorban a harcrendszerre fog fókuszálni. Aki nem Fig-támogató, az se aggódjon, a résztvevők szabadon lőhetnek fotókat és streamelhetnek majd, szóval nekünk is lesz mit nézni. 

Az alfa után elrajtol az Early Access verzió is, de egyelőre nem jelentették be, hogy mikor. A Wasteland 3 megjelenése valamikor 2020 tavaszán várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)