Hirdetés

Wasteland 3 - komor hangulatú előzetessel kaptuk meg a megjelenési dátumot

|

Brian Fargo szerint ez a rész nem csak komorabb vidékre kalauzol, de grandiózusabb is lesz, mint a sorozat eddig megjelent darabjai.

Hirdetés

A Wasteland 3 az E3-on egy bohókás hangulatú, fekete humorral átszőtt előzetessel lepte meg a nagyérdeműt, amely egy kissé váratlan is volt, hiszen ettől a szériától inkább az apokalipszis után borzalmas társadalmi viszonyok megjelenítését szoktuk meg. Ezúttal megkaptuk, amit hiányoltunk, és a komor hangvételű (ám nem minden humortól mentes) trailer végén még a megjelenési dátumot is leleplezték.

Hirdetés

A korábbi epizódok sivatagos környezetét felváltják Colorado nukleáris telektől sújtott tájai, ahol a bombák lehullása után egy erőszakra épült társadalom ellen próbál harcolni az a maroknyi ellenálló, akik fölött átvehetjük az irányítást. A széria atyja, Biran Fargo hangsúlyozta, hogy ízig-vérig szerepjátékot kapunk majd a Wasteland 3-mal, rengeteg fejlődési lehetőséggel, dialógussal és az elmaradhatatlan, stratégiai képességeinket jócskán igénybe vevő harcrendszerrel. Az új előzetesben láthatjuk, hogy nem kifejezetten barátságos környezet fogad majd minket, cserébe a megjelenési dátumról is lehullt a lepel, eszerint május 19-én vethetjük be magunkat a társadalom romjaiba. 

Az elkövetkezendő napokban az X019 keretében még jó pár érdekességet megosztanak majd az alkotók a játékról, így ha figyelemmel követnétek a történéseket, akkor érdemes visszalátogassatok, hiszen minden friss infót megírunk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)