Hirdetés

Egy órán keresztül nézhetjük a Wasteland 3 játékmenetét

|

Egy meglehetősen súlyos betekintést kaptunk a következő Wasteland élményébe.

Hirdetés

Biztosak lehetünk benne, hogy az inXile Entertainment ismét a képernyő elé fog minket ültetni hosszú-hosszú időre a Wasteland 3-mal, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy számos befejezést el lehet érni majd az izometrikus nézetű szerepjátékkal, így érdemes lesz többször is legyűrni. Ha esetleg a fejlesztőcsapat eddigi munkái és a harmadik résszel kapcsolatos információk, illetve kedvcsinálók nem bizonyultak elég meggyőzőnek, akkor nézzétek meg az alábbi, közel 1 órányi játékmenetet tartalmazó gameplay videót!

Hirdetés

Ez a nem csekély hosszúságú Wasteland 3 gameplay videó ízelítőt ad a testreszabási lehetőségekből, a taktikus harcrendszerből és kicsit a sztoriból is, méghozzá akár 4K-ban: 

A Wasteland 3 megjelenés május 19-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az Xbox Game Pass tulajok pedig különösen örülhetnek, hiszen már első nap bekerül a játék a kínálatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)