Hirdetés

Wasteland folytatás majd 20 év várakozás után?

|

Brian Fargo, a legendás Bard's Tale és Wasteland játékok tervezője, illetve az Interplay ex igazgatója készen áll arra, hogy elkészítse annak a poszt-apokaliptikus játéknak a folytatását, mely a Fallout elődjének is tekinthető.

Hirdetés

20 év elteltével most érett meg az idő arra, hogy komolyan elindítson egy projektet, ahol feltámaszthatná a legendát.

Az iparban mindenkit meglepetésként ért a hír, miszerint Tim Schafer és a Double Fine már két millió dollár felett jár egy független kalandjáték elkészítéséhez szükséges "kalapozzunk össze minél több pénzt" Kickstart projektben. Mindenki boldog, mindenki lelkes, egyesek már a gonosz és pénzéhes kiadók bukását vizionálják és gúnyos mosollyal az arcukon képzelik el Bobby Kotick-ot, amint élete hátralévő részében éjjeliőrként tevékenykedik valami eldugott poszton. Ezt a fellángolást igyekszik kihasználni Brian Fargo is, aki a jövő hónapban indítja el a Wasteland fedezetéül szolgáló pénzgyűjtő akciót. Személy szerint nagyon drukkolok neki, de azért szerintem tartózkodnia kellene a túlzott optimizmustól, hiszen egy szerepjáték fejlesztése nagyságrendekkel összetettebb, mint egy kalandjátéké, s ebben a műfajban bizony olyan nagyágyúkkal kell versenyeznie, mint mondjuk a Fallout New Vegas vagy a Fallout 4, amit  fejlesztenek már valami eldugott kis szobában a Bethesdánál. Ízelítőül jöjjön egy kis videó az eredeti Wastelandból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)