Hirdetés

Így néz ki a legjobb PC-ken a Watch Dogs 2

|

Íme néhány 4K-s, a legmagasabb beállítások mellett készített screenshot a Watch Dogs 2 ma debütált PC-s változatából.

Hirdetés

A Ubisoft Montréal úgy döntött, két héttel eltolja a Watch Dogs 2 PC-s változatának megjelenését, ami valószínűleg bölcs döntés volt. Ma pedig véget ért a várakozás is, így megnézhetjük, mit is tud a játék, ha egy igazi erőgépet teszünk alá.

Bár a 4K-s felbontás és a legmagasabb grafikai részletesség még az igazán erős konfigurációkat is megizzasztja, így talán a folyamatos akció esetében nem a legjobb az élmény, de az biztos, hogy a látvány elsőrangú. Ezzel kapcsolatban egyébként érdemes megjegyezni, hogy a Watch Dogs 2 is tartalmaz egy felskálázási technológiát, amit Temporal Filteringnek neveznek, amivel megspórolhatunk némi számítási teljesítményt, bár egyben tagadhatatlanul romlik is a látvány. De az alábbi képeken erről szó sincs (ki van kapcsolva ugyanis ez az opció), úgyhogy íme, gyönyörködjetek a nem mindennapi látványban.

Ha belekezdtetek a játékba, eddig milyen tapasztalataitok vannak a PC-s portról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)