Hirdetés

Watch Dogs 2 - Aiden valószínűleg vissza sem tér

|

Aiden Pearce-t sokan támadták a Watch Dogs megjelenése után és a Ubisoft természetesen meghallotta a kritikát.

Hirdetés

A Watch Dogs tesztemben nem emeltem ki külön, hogy Aiden egy rossz, vagy semmitmondó karakter lett volna, inkább csak azt mondtam, hogy az átvezető videók hiányában nem tudott annyira kijönni a személyiségének kettőssége.

Nem. Aiden nem volt egy rossz karakter, viszont valóban klisés volt egy kicsit és nehezen tudtunk azonosulni vele. De amint már mondtam ez inkább annak köszönhető, hogy a Watch Dogs nem vitt minket elég közel hozzá, illetve nem volt olyan döntési szabadságunk, hogy magunkénak érezhettük volna Aident.

Ennek ellenére a Ubisoft ügyvezetője, Yves Guillemot egy interjúban elmondta, hogy "látva a reakciókat, tudják, hogy mint kell tenniük, hogy ezen javítsanak". "Tudtuk, hogy [Aiden] egy megosztó karakter lesz; lesz aki szeretni fogja és lesz olyan is, aki nem. Nehéz mindenkinek egyszerre jót tenni egy karakterrel" - mondta a vezető.

Azt hiszem ez lényegében azt jelenti, hogy Aiden visszatérése egyáltalán nem garantált a Watch Dogs 2-ben. Mert az viszont nagyon valószínű, hogy lesz, ugyanis a Watch Dogs eladásai eléggé rendben vannak.

Guillemot bevallotta, hogy a "dühös fehér férfi" karaktere túlságosan is átlagossá vált az utóbbi időben és azt ígérte, hogy a cég "több időt fog tölteni a karaktereinek és a világainak kidolgozásával".

Kénytelenek lesznek, ugyanis a női karakterek körülötti hiszti sem tett jót a franciák megítélésének, bár én úgy érzem, hogy sokan elfelejtették Aveline-t, aki szerény véleményem szerint az Assassin's Creed sorozat leggyengébb karaktere volt. Talán még Connornál is semmitmondóbb. De ez csak az én véleményem.

Nyilván nem lehet minden karakter egy Ellie, Joel, Snake, Vaas, vagy Ezio. Sorolhatnám még, de az a lényeg, hogy elég magasan van a léc és ezt bizony nem könnyű megugrani.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)