Hirdetés

Watch Dogs 2 - minijátékok nem lesznek, viszont co-op igen

|

A Watch Dogs 2-ből a fejlesztők kihagyják az előző epizódban látott AR-minijátékokat. A srácok azt szeretnénk, ha inkább a felfedezéssel foglalkoznánk.

Hirdetés

Ha már untuk a hackelgetést, bármikor elindíthattunk egy minijátékot Aiden okostelefonjáról. A GamingBoltnak adott interjújában Danny Belanger, a játék rendezője elmesélte, hogy miért nem térnek ezek vissza a Watch Dogs 2-ben.

"A Watch Dogsban látott AR játékok nem térnek vissza. Most inkább a város felfedezésre koncentrálunk. Ahogy kalandozol a világban és megnyitod a Nethacket, felfedezhetsz missziókat és titkokat, amik mellékküldetéseket oldanak fel."

Danny szerint ez a co-op élményhez is hozzájárul majd, ami nagyobb hangsúlyt kap a folytatásban.

"Emberek felbukkanhatnak a játékodban és hackelhetnek. Ezúttal a DedSec része vagy, egy hatalmas csoporté, akiknek együtt kell dolgozniuk. Ezt szeretnénk éreztetni is a játékossal. Szóval lehet, hogy csak sétálgatsz a saját világodban, aztán egyszer csak szembetalálkozol egy DedSec taggal, és co-op küldetésekre mehettek."

Aki játszott az Assassin's Creed Unity-vel, vagy a Dark Souls valamelyik részével, az nagyjából tudja, hogy mire lehet számítani. 

Nektek hiányozni fognak a minijátékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)