Hirdetés

Watch Dogs 2 - minden, amit eddig tudunk

|

Valóban San Francisco az úti célja a Watch Dogs 2-nek, de szerencsére nem csak ennyi derült ki a mai bejelentésből.

Hirdetés

A Watch Dogs 2 főszereplője Marcus Holloway lesz, akit egy olyan bűnténnyel vádolnak meg, amit el sem követett. A ctOS2.0 algoritmusa szerint emberünk a törvény ellen szegül majd, és le is akarják ültetni, valami olyasmiért, ami még meg sem történt.

Nem csoda, hogy Marcus bepöccen, és a teljesen el akarja pusztítani a ctOS2.0-át városában. San Francisco viszonylag későn kapta meg az egész várost figyelő rendszert, de Marcus és haverjai már most szeretnék lelőni a dolgot.

A játékosok Marcus bőrében lehetőséget kapnak, hogy meghackeljék a rendszert, és minden embert, akinek valamilyen készüléke kapcsolódik az OS-re. Lehet majd irányítani drónokat, autókat, biztonsági robotokat, és sok minden mást.

Lehetőségünk lesz rá, hogy saját drónt építsünk egy 3D nyomtató segítségével. Ezzel egyébként extra fegyvermodokat is lehet majd készíteni, viszont nem feltétlenül lesz ezekre szükségünk. Marcus mindig hord magánál egy sokkolót, és egy kábelre kötött golyót, amivel kiütheti ellenfeleit.

A játékosok (köszönhetően a nem halálos felszereléseknek) dönthetnek úgy, hogy a küldetéseket csendben, áldozatok nélkül hajtsák végre, de persze a szokásos rambózásra is lesz lehetőség.

A Watch Dogs 2-ben egy hatalmas nyílt világot kapunk, ami tele lesz tennivalókkal, és természetesen a városban is bármit meghackelhetünk. Ez kimondottan autós üldözéseknél lesz hasznos, ami sűrűn előfordul majd. A vezetés rajongóinak jó hír, hogy a fejlesztők jelentősen átdolgozták az autók működését.

Oakland, a Silicon Valley, és Marin County is bejárható lesz. A jól ismert városrészek tele lesznek ikonikus épületekkel, így aki már járt a városban az könnyen beleütközhet egy-egy ismerős kerületbe.

A játéknak lesz egy jól kidolgozott többjátékos része, aminek köszönhetően ki-be lépkedhetünk majd barátaink világába, és co-op missziókra kísérhetjük egymást. A játékosok egymás elleni csatákba is keveredhetnek előre szervezett PVP meccsekben.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az E3 alatt a Ubisoft valószínűleg még több részletet elárul majd, és remélhetőleg egy játékmenet anyagot is kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)