Hirdetés

Ez a Watch Dogs 2 kiadás egyetlen példányban jelenik meg, így lehet a tiéd

|

Az 576 KByte egy egyedi, a valós Budapesten játszódó hacker-kalanddal lepi meg az egyik vásárlójukat, aki emellett a Watch Dogs 2 gyűjtői kiadását is hazaviheti.

Hirdetés

Jövő kedden érkezik meg a Watch Dogs 2, az 576 KByte pedig egy izgalmas, való életbeli hacker-kalanddal lepi meg a sorozat legnagyobb rajongóját, aki jelentkezik előrendelői játékukra.

Ehhez egy különleges kiadást találtak ki, amit Watch Dogs 2 Collector's Reality Edition névre kereszteltek. A szerencsés vásárló, aki ezt a kiadást hazaviheti, egyedüliként az alapjáték áráért szerezheti meg a San Francisco Collector's Edition gyűjtői extráit is. De nem ez a csomag legizgalmasabb eleme, hanem a való életbeli hacker-kaland, amit a TheVR YouTube-csatorna készítőivel közösen készítettek elő a kiválasztott rajongónak (innen a kiadás neve is).

Jelentkezni e-mailben tudtok, ennek a részleteiről az 576 oldalán találjátok meg a szükséges infókat. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy a Collector's Reality Editiont mindenképp a játék megjelenésének napján, azaz november 15-én kell átvennie a kiválasztott vásárlónak, ehhez pedig délelőtt 10 órára a budapesti Westendben lévő 576-üzlethez kell mennie. Ekkor indul a meglepetésprogram, ami nagyjából két óráig tart majd, és minden bizonnyal maradandó élményt nyújt egy Watch Dogs-rajongónak. Amennyiben szeretnétek megkaparintani ezt a különleges csomagot, ne habozzatok sokáig, ugyanis csupán november 13-án vasárnap este 23:59-ig van időtök jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)