Hirdetés

Watch Dogs 2 - 20 perc az egyjátékos módból és a multiplayerből

|

A Ubisoft kiadott egy új Watch Dogs 2 gameplay videót, melyben a hackelést, a vezetést, a testreszabást, valamint a co-op és PvP többjátékos játékmenetet is megnézhetjük.

Hirdetés

Az őszi szezon csúcsán, november közepén jön a Watch Dogs 2, ami sok szempontból már a videók alapján is túlszárnyalja elődjét. A Ubisoft mindent megtesz, hogy a franchise-t maradandóvá tegye, és a változásoknak köszönhetően erre jó esélye van. Az is plusz pont, hogy nem próbálja szebbnek mutatni a játékot, mint amilyen lehet.

Az új, fent elindítható videó összesen 20 percnyi játékmenetet tartalmaz, és 8 "fejezetre" van osztva. Először láthatjuk, mennyit fejlődött a hackelés az előző játékhoz képest, majd drónnal nézhetjük meg a várost. Betekintést nyerhetünk a megújult vezetésbe, a testreszabásba, a különböző drónok használatába, al opakodásba, végül pedig a co-op mód és az új PvP mód kerül előtérbe. Ez utóbbi során másik két játékossal együtt beszállhatunk egy negyedik üldözésébe, vagy üldözöttként megpróbálhatjuk lerázni a többieket.

A Watch Dogs 2 megjelenési dátumát november 15-ére tűzték ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)