Hirdetés

Watch Dogs 2 - rengeteg gameplay-t tartalmaz a 14 perces összefoglaló videó

|

Az első, hivatalos, csak a játékmenetről szóló Watch Dogs 2 videót csak az E3 során fogjuk látni, de jó néhány jelenetet már most is megmutattak a fejlesztők.

Hirdetés

A Ubisoft San Francisco dolgozik a Watch Dogs 2-n, ami az első részben megismert alapötletet viszi tovább, de egy új főhőssel, egy már most érdekesebbnek tűnő sztorival, és egy új helyszínnel jön el hozzánk idén novemberben.

Eltekintve attól, hogy meglehet, nem úgy néz majd ki a végleges változat, mint a videókon, egyáltalán nem tűnik rossznak. A fenti videó alapján egyébként annyira nem lenyűgöző a grafika, úgyhogy ennél kevesebbet nem várhatunk, több meg talán nem is kell. Láthatjuk, hogyan működik a drónnal és egy mini, távirányítós robottal hackelés, támadás, a járművek távirányítása, milyen pálmafák között lövöldözni, quaddal száguldozni, közelharcolni. Megnézhetjük az öltözködést, egy repkedős minijátékot, és a kooperatív multiplayer működését. 

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)