Hirdetés

Watch Dogs 2: Human Conditions - 5 óra extra játékidőt kínál a következő DLC

|

Egyjátékos missziókat és kooperatív kihívást is hoz a Watch Dogs 2 második csomagja.

Hirdetés

A Watch Dogs 2 szerkezete miatt könnyen bővíthető. Az egyes küldetésszálak jól elkülöníthetők, miközben viszik előre az átívelő sztorit is. Ezért lehetséges az, hogy a Human Conditions nem a játék végére, hanem a közepére illik be.

A PS4-re február 21-én megjelenő csomag három DedSec missziót ad, melyek során új karakterekkel találkozhatunk, de a játék során korábban megismert arcok is megjelennek benne. Emiatt aki a játék elején jár, még nem játszhatja ezeket, csak később nyílnak meg számára. Különböző cégekkel és az orosz maffiával is szembeszállunk. Valószínűleg az első Watch Dogs játék karakterei közül is visszatérnek páran, de erről a fejlesztők érthető módon nem akartak sokat beszélni. Annyi biztos, hogy T-Bone mellett Jordival is találkozni fogunk.

A Human Conditions hoz egy új ellenféltípust is, a Jammert, aki védi a közelében lévő, egyébként meghackelhető dolgokat. Új helyszínek nem jönnek, de egy ingyenes patchnek köszönhetően több épületbe bemehetünk, amikbe eddig nem lehetett, és lesz egy jacht is, aminek finom utalásféleképpen a Tachanka nevet adták. A területeket elérhetjük, a különbség csak annyi, hogy lesz-e valami dolgunk ott vagy sem.

Végezetül pedig jön egy elite co-op kihívás, ami nehezebb a korábbiaknál. Ahhoz, hogy két játékos együtt játszhassa, nem kell, hogy mindketten rendelkezzenek a DLC-vel, elég, ha egyiküknek megvan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)