Hirdetés

Watch Dogs 2 - négyfős co-op és egy rakás más tartalom jön ingyen

|

A Ubisoft kicsit átvariálta a Watch Dogs 2 DLC-terveit, és ingyenessé tesz olyan újításokat, amikért egyébként fizetni kellett volna.

Hirdetés

Előreláthatólag júniusig foglalkozik még a Ubisoft Montréal a Watch Dogs 2 bővítésével, aztán áttér valami más projektre. A 2017-es Roadmapen legalábbis addig ígérnek tartalmakat. 

Mivel az eladások nem a tervek szerint alakultak, most mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a játékból. Április 18-án jön PS4-re és május 18-án PC-re és Xbox One-ra a No Compromise DLC, ami eredetileg tartalmazta volna a csapatos, PvP többjátékos Showd0wn módokat, viszont ezeket kivették és ingyenessé teszik, helyükre pedig 6 egyjátékos időmérő versenyt, rendőr, tűzoltó és mentős ruhákat, ezekhez kapcsolódó egyedi képességeket és járműveket, valamint két nem halálos fegyvert tettek be. Jövő hónapban érkeznek még (teljesen ingyen) multiplayerben játszható motocross, ekart és drónversenyek, paintball fegyver, 13 ruházati tárgy, illetve valami olyan küldetés, aminek köze lesz egy páncélozott autóhoz, és egyedül vagy co-opban is játszhatjuk.

Májusban további ingyenes tartalmak jönnek. Az imént említett páncélautós dolgot PvP-vel bővítik, lesz egy új PvE esemény, illetve javításokra számíthatunk a ranglistákat, a bounty hunter módot, és a játék egészét illetően. Végül júniustól lehetővé válik, hogy négyen barangoljunk kooperatívan a városban, és együtt csináljunk ezt-azt. Az alábbi infografika alján egy kaszás van, ami remélhetőleg nem a játék halálát jelképezi.

Egyébként három Showd0wn mód lesz, melyek egyike a Steal the HDD (lopd el a merevlemezt), egy másik a Doomload (King of the Hill-típusú mód), a harmadik pedig az Erase/Protect the Servers nevet kapta, mely a más játékokból ismert Domination variációja. 15 mapen játszhatjuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)