Hirdetés

Watch Dogs 2 - meztelenségből és drogokból sem lesz hiány

|

A Watch Dogs 2 ahogy az várható volt, M korhatárbesorolási kategóriába került, azaz csak felnőtteknek ajánlott. Viszont nem csak a lövöldözések miatt.

Hirdetés

Egy kicsit titkon bízom abban, hogy a Watch Dogs 2 és a Mr. Robot sorozat hasonlítanak egymásra. Ha mentális problémákkal küzdő főszereplő nem is lesz a Ubisoft játékában, a hackercsoportot, amihez Marcus is tartozik, még ábrázolhatják az fsocietyhez hasonlóan. 

Mindenesetre biztos, hogy a Watch Dogs 2 nem gyerekeknek való. Az ESRB korhatárbesorolási bizottság részletezte, miért adott M értékelést a játéknak. A leírásban szerepelnek a különböző fegyverekkel bandatagok és civilek sérelmére elkövetett gyilkosságok, ahogy az is, hogy a gyalogosok bántalmazása "negatívan hathat a játékmenetre". Valaki el fog vérezi egy szúrt seb miatt, egy embert pedig egy rendőr lő majd le. 

Bűncselekmények tekintetében lesz droghasználat (füves cigi, intravénás drogok, gomba, minden, ami kell), egy személy pedig telefonon üzletel majd gyerekpornóval. Egy sztriptízbárban félmeztelen nők, máshol pedig teljesen pucér nők és férfiak bukkanhatnak fel. 

Az már csak extra, hogy a f*ck sh*t és a*shole szavak is elhangzanak. 

A Watch Dogs 2 november közepén jelenik meg. Ha szeretnétek ingyen megszerezni sok más ajándékkal együtt, nevezzetek a PlayON játékára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)