Hirdetés

Watch Dogs 2 - hangolódj minijátékkal a megjelenésre

|

Már csak kevesebb, mint két hét van hátra a Watch Dogs 2 premierjéig, amire most egy szórakoztató minijátékkal készülhettek, amiben Budapestet kell meghackelni.

Hirdetés

Ismerjük a gépigényt, ismerjük a Season Pass tartalmát, ki is próbáltuk már, így lényegében csak az maradt hátra a Watch Dogs 2 megjelenéséig, hogy felkészüljünk a hackelésre. Mondjuk egy böngészőből elérhető ingyenes, de regisztrációhoz kötött minijátékkal. 

A #BudaHackinPest-ben lényegében a Watch Dogs 2 hangulata és logikája elevenedik meg egy 2-3 perces etapokban játszható minijátékban, amelynek sztorija küldetéseken keresztül halad előre. Hackercsapatok játszanak egymás ellen, akik Budapestet hackelik meg, a játék fináléja után pedig értékes Watch Dogs ajándékokkal lehetnek gazdagabbak a győztes csapat tagjai. A Next Wave Europe és a DONE. játéka PC-ről is játszható ide kattintva, de mobilon is el lehet vele szórakozni - további részleteket a linken keresztül találtok, többek között a fináléról is, amelybe csak a legjobb játékosok kerülhetnek és zárt pályán küzdhetnek majd.

A Watch Dogs 2 megjelenése PS4-en és Xbox One-on november 15-én esedékes, míg PC-re november 29-én fut be, magyar felirattal mindhárom platformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)