Hirdetés

Watch Dogs 2 - végre elindult a multiplayer

|

Az Ubisoft bejelentette, hogy hivatalosan mától indul el az összekapcsolt multiplayer első fázisa.

Hirdetés

Nem indulta valami fényesenWatch Dogs 2 többjátékos módjának sorsa. Végül egy kis késés után nyugati parti idő szerint ma reggel 8-kor elstartolt a multiplayer móka PlaySation 4-en, és még a mai napon Xbox One-on is elérhető lesz. Az úgynevezett seamless multiplayernek ez lesz az első szakasza, nem kizárt, hogy a PC-s megjelenés után módosítanak még rajta.

A multiplayer teljesen össze van kötve a single player kampánnyal, így a küldetéseket akár haverokkal kooperálva, vagy teljesen ismeretlenekre rácsatlakozva is teljesíthetjük.

Aki inkább anarchiára vágyik, az felforgathatja mások San Franciscoját, de ekkor elkezdődik a Bounty Hunt, és az agresszorból egy pillanat alatt üldözött nyúl lesz. A játékosoknak a dühöngő őrülteken kívül még a Prime_Eight hackertámadásait is vissza kell verniük, így biztos lesz bőven teendő valamelyik San Franciscóban.

Az Ubisoft folyamatosan monitorozza a játékmódot, és igyekeznek izgalmas, szórakoztató és nem utolsósorban problémamentes multiplayer élményt biztosítani.

Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)