Hirdetés

Watch Dogs 2 - eltakarják a nemi szerveket

|

Tegnap kiderült, hogy a Watch Dogs 2-ben mind a férfi, mind a női nemi szervek takarás nélkül látszanak. Miután egy játékos emiatt bant kapott, a Ubisoft úgy döntött, inkább meghátrál.

Hirdetés

Lehet vitázni azon, hogy jó-e a meztelenség ilyen formában való bemutatása. A játék főszereplője, Marcus egy ponton meglátogatja a nudistákat, ott egyértelmű, hogy kell a meztelenség, de a random NPC-n a középen kivágott bugyi talán már egy kicsit szükségtelen.

Miután egy felhasználó kiposztolt egy a játékból lőtt képet Twitterre, állítólag ideiglenesen letiltották a PlayStation Network felhasználói fiókját. A Ubisoft később bocsánatot kért, és elmondta, hogy ugyan a játék M besorolást kapott (azaz csak felnőtteknek ajánlott), a szóban forgó, a képen látható modellt egy a héten megjelenő frissítéssel úgy változtatják meg, hogy a többiekhez hasonlóan el legyen takarva, aminek eltakarva kell lennie. Továbbá megígérték, hogy jobban odafigyelnek a platformok üzemeltetőinek szabályaira, illetve arra, hogy a játékosok továbbra is félelem nélkül megoszthassanak mindent, ami nem ütközik szabályzatba.

Ha szeretnétek a cenzúrázatlan képet látni, itt megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)