Hirdetés

Watch Dogs 2 - az új patch kibővítette a végét

|

A Watch Dogs 2 legutóbbi frissítése miatt érdemes lehet újrajátszani a játék utolsó küldetését.

Hirdetés

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy játék sztoriját megváltoztatják vagy bővítik megjelenése után. A Call of Duty: Infinite Warfare bejelentése előtt a játék egyik pályáján például megjelent egy űrhajó, ami ugyan a történetbe nem szólt bele, de előrevetítette a folytatást. A Square Enix is bejelentette, hogy változtatni fog a Final Fantasy XV 13. fejezetén. Szerencsére a modern technológiáknak (úgy mint az internet) köszönhetően megjelenés után is könnyen lehet változtatásokat bevezetni, és most a Watch Dogs 2 is bővült egy érdekes aprósággal.

Az utolsó küldetés alapvetően ugyanúgy zajlik le, mint korábban, viszont a végén megjelenik egy hangüzenet. Két személy beszélget arról, hogy a DedSec sejtjei a Közel-Keleten, Dél-Amerikában és Európában is megjelentek, és hogy egyre több hacker csoport bukkan fel mindenfelé. Ez utalhat egy későbbi DLC-re, de arra is, hogy a sorozat harmadik része (ha elkészül, ami a nem túl fényes, de javuló eladások után kérdéses) már nem az Egyesült Államok egy városában játszódik. Az üzenet egy ablakban fut, az ablak fejlécén pedig koordináták láthatók, amik London Brixton körzetére mutatnak. Az alábbi videóban 2:15-től nézhetitek-hallgathatjátok meg, ha nem akarjátok csak emiatt újra végigvinni a befejező missziót.

Szerintetek lesz folytatás? Mit szeretnétek látni benne, mit változtatnátok meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)