Hirdetés

Watch Dogs 2 - ilyen grafikai beállítások várnak PC-n

|

Jó hír azoknak, akik a tökéletes élmény érdekében szeretnek babrálni a grafikai beállításokkal: a Watch Dogs 2 PC-s változatában bőven akadnak kapcsolók.

Hirdetés

Miközben a konzolos rajongók egy része már be is fejezte a Watch Dogs 2 sztoriját, addig a PC-seknek továbbra is csak a várakozás marad. Szerencsére már nem sokáig, hiszen holnap itt is elrajtol a Ubisoft idei üdvöskéje.

Remélhetőleg ez a két extra hét, amit a PC-s port kapott megtette a hatását, és nem futunk majd optimalizálatlanságba és egyéb idegesítő technikai problémába. Az mindenképp jó hír, hogy grafikailag nem leszünk bekorlátozva, és ahogy az alábbi képeken látszik, bőven lesz mit megpiszkálni az árnyékoktól kezdve a különböző speciális effektekig. Hogy a San Francisco-i köd miben más, mint mondjuk a gyöngyöstarjáni köd, azt egyelőre nem tudjuk, de a készítők valamiért fontosnak tartották feltüntetni, hogy az előbbiről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)