Hirdetés

Watch Dogs 2 - készíts rövidfilmet és nyerj!

|

A játék hazai forgalmazója, a PlayOn most versenyt hirdet, melynek győztese egy életre szóló élmény mellett sok mással is gazdagodhat!

Hirdetés

Mint azt bizonyára tudjátok, a Watch_Dogs 2 megjelenési dátum november 15-ére lett kitűzve. A Ubisoft idei egyik legnagyobb dobása kapcsán most a játék hazai forgalmazója, a PlayON egy izgalmas kisfilm-pályázatot indít.

A nevezőknek egy olyan, 2-7 perces rövidfilmet (mely lehet élőszereplős vagy animációs film is) kell alkotniuk, mely visszaadja a Watch Dogs 2 hangulatát. A legjobb pályázatok beküldői értékes díjakat kapnak; a fődíj egy látogatás a Digic Pictures animációs stúdióba (ahol a Ubisoft látványos és lenyűgöző előzetesei készülnek), egy Extreme Digital ajándékkártya 150.000 Ft értékben, valamint egy Watch Dogs 2 ajándékcsomag.

Nevezési határidő: 2016. november 10. éjfél. 

Bővebbi információ és részvételi szabályzat ezen a linken található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)